Konya Son Dakika Yangın - Son dakika gündem: Konya'da, can kayıplarına neden olan 2 ... / Haber merkezi 30 temmuz 2019, 11:48 son güncelleme:

Konya Son Dakika Yangın - Son dakika gündem: Konya'da, can kayıplarına neden olan 2 ... / Haber merkezi 30 temmuz 2019, 11:48 son güncelleme:. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Haberler yaşam haberleri son dakika. Merkez meram ilçesi dutlu caddesi'ndeki mesire alanının arka kısmında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Konya'da büyük yangın.konya'da marangozlar sanayi'de kereste ve dekorasyon atölyesinde çıkan yangında alevler diğer 7 iş y.#son #dakika.

Konya son dakika haberleri : Merkez meram ilçesi dutlu caddesi'ndeki mesire alanının arka kısmında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü. Konya'da 5 katlı binanın çatı katındaki dairede çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Konya'da mühimmat yüklü kamyonda yangın.

Son dakika haberi... Kütahya'daki ambalaj fabrikasında ...
Son dakika haberi... Kütahya'daki ambalaj fabrikasında ... from foto.haberler.com
Haber merkezi 30 temmuz 2019, 11:48 son güncelleme: Konya'nın beyşehir ilçesinde av tüfeği üretimi yapılan silah fabrikasının çatısında çıkan yangın söndürüldü. Zaman zaman alevlerin yükseldiği yangın sırasında itfaiye ekipleri, üst düzey tedbir aldı. Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Konya son dakika haberleri : Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Merkez meram ilçesi dutlu caddesi'ndeki mesire alanının arka kısmında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. En son konya yangın haberleri anında burada.

Son dakika haberine göre, konya'nın ilgın ilçesinde bir evde yangın çıktı.

Konya'da müstakil evde çıkan yangın hasara yol açtı. Itibariyle gelen son dakika haber. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında yangın çıktı. Acıgöl'de su seviyesi düşüyor çatlaklar oluşuyor. Merkez meram ilçesi dutlu caddesi'ndeki mesire alanının arka kısmında bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika. Konya'da büyük yangın.konya'da marangozlar sanayi'de kereste ve dekorasyon atölyesinde çıkan yangında alevler diğer 7 iş y.#son #dakika. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. 30 temmuz 2019, 12:07 aa. Konya'da yanan ev kullanılamaz hale geldi. Konya'da 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Konya'da bir kafede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı.

Konya yangın haberleri ve konya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Konya'da 3 kişinin öldüğü 2 yangın da elektrik kaynaklı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında yangın çıktı. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı.

Konya'da silah fabrikasında büyük yangın - Son Dakika
Konya'da silah fabrikasında büyük yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Konya'da kullanılmayan evde yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Konya'nın halkapınar ilçesinde seyir halindeyken alev alan saman balyası yüklü tır, çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Konya'da yanan ev kullanılamaz hale geldi. 30 temmuz 2019, 12:07 aa. Konya yangın son dakika ile ilgili 1 haber listeleniyor. Haberler yaşam haberleri son dakika. Konya'da 6 katlı bir binanın son katında korkutan yangın.

30 temmuz 2019, 12:07 aa.

Son dakika haberine göre, konya'nın beyşehir ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Haberso official 1.625 views1 month ago. Konya yangın haberleri ve konya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Konya'da 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Konya'nın beyşehir ilçesinde av tüfeği üretimi yapılan silah fabrikasının çatısında çıkan yangın söndürüldü. Konya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Acıgöl'de su seviyesi düşüyor çatlaklar oluşuyor. Konya'da ayakkabı imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü. Konya yangın söndürme ve güvenlik sistemleri san.tic.ltd.şti. Konya'da yangında anne hayatını kaybetti, çocuğu ağır yaralı. Bakan koca, koronada vaka sayısının arttığı 5 il. Konya'da 5 katlı binanın çatı katındaki dairede çıkan yangın, güçlükle söndürüldü. Konya son dakika haberleri :

Konya'da 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Konya'da 6 katlı bir binanın son katında korkutan yangın. Konya'nın beyşehir ilçesinde av tüfeği üretimi yapılan silah fabrikasının çatısında çıkan yangın söndürüldü. Son dakika konya meram'da orman yangını! Itibariyle gelen son dakika haber.

Konya son dakika askeri uçak düştü haberi - SonHaberler
Konya son dakika askeri uçak düştü haberi - SonHaberler from i.sonhaberler.com
Haberso official 1.625 views1 month ago. Konya'da yangında anne hayatını kaybetti, çocuğu ağır yaralı. Konya'daki silah fabrikasındaki yangın söndürüldü. Konya'da bir sanayi sitesindeki mobilya dekorasyon fabrikasında çıkan ve bitişiğindeki 5 işyerine sıçrayan yangın, kontrol altına alındı. Konya yangın son dakika ile ilgili 1 haber listeleniyor. Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Son dakika konya meram'da orman yangını! Acıgöl'de su seviyesi düşüyor çatlaklar oluşuyor.

Konya'da iki plastik atık toplama deposunda çıkan yangın söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre nişantaşı mahallesi yahya çavuş caadesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında. Konya'da bir evde yangın çıktı 28.01.2021 turkey. Konya'da ayakkabı imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü. Yüz yüze eğitime kar engeli! Konya'da bir lise ve bitişiğindeki kız öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. .müdürlüğünden de söndürme ekipleri, toma'lar ve orman genel müdürlüğünden gönderilen yangın söndürme helikopteri de katıldı. Konya yangın söndürme ve güvenlik sistemleri san.tic.ltd.şti. Son dakika haberine göre, konya'nın ilgın ilçesinde bir evde yangın çıktı. Havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleyle yangın kısmen kontrol altına alındı. Konya'da matbaacılar sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Konya'da 4 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Yangın bölgesinde keçi otlatan besici ömer akın, gazetecilere. Haberler yaşam haberleri son dakika.

Konya'da 5 katlı binanın çatı katındaki dairede çıkan yangın, güçlükle söndürüldü konya son dakika. 30 temmuz 2019, 12:07 aa.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama